Bekijk alle projecten

Vloeistofdichte vloer op PPE terrein

SMT Betontechniek heeft een indrukwekkende vloeistofdichte voorziening van maar liefst 700 m2 gerealiseerd op het terrein van een industriële opdrachtgever.

In het proces zijn we grondig te werk gegaan. We hebben ankers uit de ondergrond verwijderd en ondersabelingen aangebracht om een solide basis te creëren. Daarnaast hebben we scheuren zorgvuldig afgedicht met een chemisch bestendige kit van Sika, waardoor duurzaamheid en veiligheid gewaarborgd zijn.

Onze vakmensen hebben de vloer vervolgens met geavanceerde schuurmachines stofarm geschuurd. De schuurmachines zijn uitgerust met stofafzuiging voor een optimale werkomgeving. Daarna hebben we een schraapvloer aangebracht om eventuele oneffenheden te egaliseren.

Om de vloeistofdichtheid te waarborgen, hebben we gebruikgemaakt van een geavanceerd twee laags chemisch bestendig coatingsysteem van Grouttech. Na het uitharden van de coating hebben we de vloer laten inspecteren door Haukes B.V. Na inspectie heeft de vloer het certificaat van vloeistofdichtheid gekregen.

Dit project is een uitstekend voorbeeld van ons streven naar hoogwaardige kwaliteit en duurzame oplossingen. We willen onze gewaardeerde partners en teamleden bedanken voor hun inzet en expertise.

Meer weten over dit project?

John de Gram

Betonspecialist


0621565156

Benieuwd naar alle andere projecten van SMT Betontechniek?

Wij werken voortdurend aan nieuwe projecten om actief bij te dragen aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving.

Ontdek Onze Projecten