Bekijk alle projecten

Renovatie Boshoverbrug Weert

Tijdens groot onderhoud aan de Boshoverbrug in Weert hebben we diverse betonreparaties uitgevoerd. De opdrachtgever heeft de profielen van de voegovergangen verwijderd om ze vervolgens te kunnen vervangen. Hierbij bleek echter dat het beton, vooral aan de onderzijde van de tandopleggingen, behoorlijk beschadigd was.

Deze beschadigingen, aan de onderzijde van de tandopleggingen, hebben we hersteld volgens CUR 118. Het werk bracht enkele uitdagingen met zich mee. We hadden alleen tijdens de nacht toestemming voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast bevonden de meeste beschadigingen zich boven het water, wat de bereikbaarheid lastig maakte.

Toch hebben we alles kunnen herstellen.

Meer weten over dit project?

Heinz Golsteijn

Senior Uitvoerder


0651302193

Benieuwd naar alle andere projecten van SMT Betontechniek?

Wij werken voortdurend aan nieuwe projecten om actief bij te dragen aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving

Ontdek onze projecten