Bekijk alle projecten

Betonpreventie Brug Parkstrook Vleuterweide

SMT Betontechniek heeft alles in huis om schade in ondergronden en beton te voorkomen en de levensduur te verlengen.

In Vleuten heeft SMT Betontechniek (voorheen bekend als Tensa) bij de Brug Vleuterweide het verkeersbrugdek afgewerkt. Het geheel is voorzien van een epoxy slijtlaag en is vervolgens ingestrooid met grove korrel.

Bij een slijtlaag brengen we een conserveringslaag aan op asfalt of beton om scheurtjes en oneffenheden te dichten. Meestal bestaat deze laag uit een onderlaag van bitumen of Epoxy, welke met fijn split wordt ingestrooid. Dit om de ondergrond te beschermen tegen weersinvloeden of zoutindringing. Denk bij coatings aan een afwerkingslaag om bijvoorbeeld beton van een bescherming te voorzien.

De epoxy slijtlaag wordt ingestrooid met grove korrel.

Benieuwd naar alle andere projecten van SMT Betontechniek?

Wij werken voortdurend aan nieuwe projecten om actief bij te dragen aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving

Ontdek onze projecten