Introductie

Deze functie heeft het allemaal. Als projectadministrateur bij Strukton milieutechniek kan je niet alleen bijdragen aan het milieu, maar ook inhoudelijk word je uitgedaagd. Je biedt namelijk, naast de projectadministratie, ook een ondersteunde rol aan de financiële manager en help je mee te denken hoe wij onze processen verder kunnen automatiseren en slimmer kunnen werken. En dat alles in goede werk-privé balans, doordat je hybride kan werken.

Organisatie

Strukton Milieutechniek is al ruim 25 jaar werkzaam in de bodem. Van bodemonderzoek, advies tot uitvoering van bodemsaneringen. Strukton Milieutechniek is onderdeel van Strukton Civiel, een wereldspeler in het bouwen en bedenken van hoogwaardige infrastructurele oplossingen. Strukton Milieutechniek is gebaseerd op de drie pijlers ”advies”, “realisatie” en “incident management”. Wij combineren de werelden van ingenieurs, aannemerij en hulpverleners met als resultaat een deskundig, praktisch, snel en betrokken dienstverlening voor onze klanten.

Functie

Binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de projectadministratie en deels voor het voeren van de financiële administratie. Maandelijks stel je rapportages op en heb je overleggen met de projectteams om de voortgang en prognoses te bewaken. Dit doe je op kantoor, thuis en op de projectlocaties in regio Brabant.

Je bent breed verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de projectadministratie. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen van gegevens en het eventueel opstellen van een afrekenstaat in het ERP systeem Navision. Maar denk ook aan voor- en nacalculaties, prognoses van projecten en liquiditeitsprognoses. Ook werk je veel samen met de financiële manager en neem je taken van hem over, waar nodig. Ondersteuning bieden aan de administratie bij drukte door ook inkoopfacturen in te boeken en of het opstellen van verkoopfacturen, behoort tot je functie.

Onze projecten lopen van een half miljoen tot aan twee miljoen en kunnen zowel kort- als langdurend zijn. Denk bijvoorbeeld aan saneringswerkzaamheden, asbestverwijdering en het opruimen van drugsdumpingen. Het financiële team waarvan jij deel uitmaakt, bestaat uit manager Edwin en collega Crista die verantwoordelijk is voor de administratie. Binnen dit team heerst een echt teamgevoel waar op een open manier met elkaar gecommuniceerd wordt en men elkaar ondersteunt bij drukte.

Ook zal je je als Key-user van de projectmodule, bezighouden met de verdere inrichting van Navision, begeleid je nieuwe projecten die je mede zelf initieert en train je gebruikers met als doel dat we efficiënter kunnen werken en rapporteren.

Functie-eisen

Jij bent iemand die goed het overzicht kan houden over onze diverse projecten en servicecontracten. Je vindt het fijn om mee te denken en komt vaak met initiatieven en verbetervoorstellen. Jij geeft jouw mening en draait er niet omheen. Verder:

  • Beschik je over een HBO werk- en denkniveau;
  • Heb je ervaring met projectadministratie;
  • Heb je uitstekende kennis van Navision, jij wordt de key-user;
  • Is Excel (exsion) bekend terrein voor jou;
  • Ben je 32 tot 40 uur in de week beschikbaar.

Aanbod

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een jaar contract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: jouw salaris ligt tussen de €3000 en €4800 dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Sollicitatie

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig naar de functie van projectadministrateur en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Lisette Stoppelenburg – Lusse, senior corporate recruiter. Haar telefoonnummer is 06 – 18612012. Lisette is desgewenst ook in de avonduren bereikbaar voor meer informatie.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van projectadministrateur, dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

[cx_apply_button]