Introductie

Om de bereikbaarheid van de Rotterdamse regio te verbeteren wordt in opdracht van Rijkswaterstaat de Blankenburgverbinding (A24) aangelegd. Hiermee worden de A15 en de A20 ten westen van Rotterdam met elkaar verbonden. Onderdeel van de verbinding is de Maasdeltatunnel, een tunnel onder het Scheur ten oosten van Maassluis en Rozenburg.

De Maasdeltatunnel verbindt de noordelijke en zuidelijke oever van het Scheur door middel van een zinktunnel, twee bouwdokken, een cut & cover gedeelte en open toeritten.

De zinktunnel bestaat uit twee tunnelelementen, TE-Noord en TE-Zuid, die door BAAK Blankenburg-Verbinding B.V. (BAAK) worden gebouwd in Bouwdok noord en Bouwdok zuid. Het voorbereiden en uitvoeren van het OTAO proces wordt uitgevoerd door A-Team V.O.F., met uitzondering van het onderstromen dat door De Vries & van de Wiel BV in opdracht van BAAK wordt uitgevoerd.

De tunnelelementen worden gebouwd in het dok van Damen Verolme.

Organisatie

Strukton Immersion Projects b.v. is de specialist binnen Strukton Civiel voor het opdrijven, transport en afzinken van tunnel elementen en caissons. De naam Strukton Immersion Projects geeft uitdrukking aan ons internationale werkgebied en ambitie. We hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van afzinktunnels.

Functie

  • Werken aan een uniek project op een prachtige locatie;
  • Uitdagende werkomgeving waarin veel ruimte is voor het oppakken van verschillende werkzaamheden;
  • Je werkt aan de Blankenburgverbinding voor BAAK. Je wordt onderdeel van een Joint-Venture Team: A-team => combinatie van Strukton Immersion Projects en DEME Infra Contractors. Deze combinatie is verantwoordelijk voor het Transport en Afzinken van 2 betonnen tunnelelementen voor de Blankenburgverbinding.
  • Je activiteiten: werkvoorbereiding en inkoop, werkbegeleiding plaatsen van Fenderpalen, werkbegeleiding Inunderen bouwdok en werkbegeleiding Uitvaren en afmeren van Tunnelelementen.

Functie-eisen

  • Enthousiaste en leergierige werk instelling;
  • In bezit van rijbewijs;
  • Is bezig met een HBO- of WO-opleiding Civiele Techniek.

Aanbod

  • Voor de periode januari/februari t/m juli 2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair.
  • Stagevergoeding conform regeling Strukton Civiel.

Inlichtingen

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Robbert Martens, Projectmanager, via 06-21 83 09 92 of per email robbert.martens@strukton.com.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over de stage dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

[cx_apply_button]