Introductie

Vind je het jammer dat jouw takenpakket zo afgebakend is en dat je steeds langs vele schijven moet om iets voor elkaar te krijgen? Als projectleider bij Van Rens krijg je wel alle vrijheid! Innovatieve ideeën zijn altijd welkom en doe vooral wat nodig is om Van Rens nog succesvoller te maken.

Organisatie

Van Rens is een onderdeel van Strukton Civiel. Wij zorgen dat mensen het beste van A naar B komen als er wegwerkzaamheden zijn. Bij Van Rens is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes locaties verspreid over Nederland.

Functie

Als projectleider ben je landelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van onze grotere en/of complexe projecten vanuit ons projectbureau. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals de A15 of de nieuwe onderdoorgang A2 – N2. Je bent verbindingsofficier die de touwtjes aan elkaar knoopt. Jij zorgt ervoor dat er op een goede, soepele en veilige manier gewerkt wordt, waardoor Van Rens zich onderscheidt en zorgt voor tevreden klanten.

Bij de start van een project stel jij je eigen projectteam samen en zet je mensen op de juiste posities, zodat ze in hun kracht staan. Je zorgt vervolgens voor de aansturing, overview en een goede projectbewaking. Dit houdt in dat je de kosten bewaakt aan de hand van de door jou afgegeven prognose, de planning in de gaten houdt en er tijdig wordt gefactureerd. Wat we daarnaast erg belangrijk vinden is communicatie tussen de diverse partijen. Denk hierbij aan het schakelen en meedenken met hoofdaannemers, opdrachtgevers, wegbeheerders, overige stakeholders. Ook schakel je veel met je interne collega’s van verschillende afdelingen.

Functie-eisen

Je bent iemand die het beste functioneert in een team. Je zoekt steeds het contact op en zorgt dat iedereen aangelijnd blijft. Ook ben je een goede motivator en kun jij zo nu en dan je waardering uitspreken naar je collega’s. Daarnaast heb je een commercieel inzicht en weet je tevens andere onderdelen van ons onder de aandacht te brengen bij onze opdrachtgevers. Verder:

  • Heb je een HBO werk- en denkniveau.
  • Beschik je over een aantal jaren werkervaring als projectleider in een technische branche, zoals civiel of bouw.
  • Heb je interesse in verkeerstechnieken.
  • Heb je ervaring met contracten binnen de overheid, zoals UAV-GC contracten en is het een pré wanneer je bouwteam ervaring hebt.
  • We werken landelijk, dus waar je woont is voor ons wat minder van belang. Je moet wel van autorijden houden.

Aanbod

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een jaar contract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: jouw salaris ligt tussen de €3800 en €5400 dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar. Omdat er regelmatig gereisd wordt, krijg je een auto van de zaak. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel. Verder is de functie uit te voeren in 32 t/m 40 uur in de week.


Sollicitatie

Meer informatie?
Ben je nieuwsgierig naar de functie van projectleider verkeersmaatregelen en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Lisette Stoppelenburg – Lusse, senior corporate recruiter. Haar telefoonnummer is 06 – 18612012. Lisette is desgewenst ook in de avonduren bereikbaar voor meer informatie.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van projectleider verkeersmaatregelen, dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

[cx_apply_button]