Introductie

Heb jij als ervaren landmeetkundige naast monitoring kennis ook ambities om door te groeien naar teamleider én heb je affiniteit met commercie, dan hebben wij een mooi ontwikkeltraject bij Unihorn voor jou in het verschiet! Als projectleider Geodata & Monitoring stuur jij niet alleen een eigen team aan, maar ga je ook als verbindende factor fungeren tussen de afdeling Geodata & Monitoring en de afdeling Ontwerp.

Organisatie

Unihorn is een landelijk opererend ingenieursadviesbureau dat oplossingen zoekt voor infravraagstukken, met een accent op de beton- & wegenbouw. Vanuit de gedachte dat wat wordt bedacht, ook maakbaar en uitvoerbaar moet zijn, zijn wij de verbinding tussen de voorbereiding en uitvoering. Wij streven naar optimalisering van het eindresultaat. Daarom benaderen wij elke vraag en elk project vanuit de integrale samenwerking tussen disciplines. Naast onze afdelingen Ontwerp, Geodata & Monitoring, Milieu en Verhardingen & Assetmanagement opereren wij integraal vanuit deze afdelingen binnen onze vestigingen Medemblik, en Capelle aan den IJssel en Oldenzaal met tevens steunpunten in Leeuwarden en Breda.

Binnen het team Geodata & monitoring worden diverse civieltechnische inmeet, uitzet en monitoring vraagstukken uitgewerkt. Jouw team is deels gevestigd in Capelle aan den IJssel. Hier zal je in samenspraak met teamleider ook regelmatig aanwezig zijn. De projecten worden voorbereid tot en met de uitvoering en doorloopt daarbij alle bijbehorende fases. De ondersteuning binnen de geïntegreerde contractvormen en bouwteams voor onze gelieerde aannemersbedrijven van Strukton spelen hierbij een belangrijke rol.

Functie

Als projectleider Geodata & Monitoring stuur en begeleid jij jouw team aan in het gehele monitoringsproces bestaande uit het voorbereiden en instellen van de juiste meetapparatuur, verwerken en controleren van aangeleverde data, opstellen van rapportages en presentaties voor klanten, interpreteren en valideren van meetresultaten en het opstellen van adviesrapporten. Uiteraard bewaak je de kwaliteit- en financiële stand van de werkzaamheden vergezeld met de overdrachten naar onze klanten

Naast het aansturen van jouw medewerkers verbreed je de markt in met name de regio Zuid-Nederland en lever je een belangrijke bijdrage in de acquisitie voor het verwerven en onderhouden van bestaande en nieuwe klantrelaties. Als Unihorn willen wij met de afdeling Geodata & Monitoring én afdeling Ontwerp een meer gezamenlijke koers varen als het gaat om verwerving van onze projecten. Van reactief naar proactief waarbij jij een stabiele rol in zal spelen. De opdrachtgevers variëren van (semi)overheden, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus tot aannemers binnen de Civiele techniek.

Combinatieprojecten waar wij ons op willen focussen zijn gerelateerd aan landmeetkundige en monitoringswerkzaamheden en/of in combinatie met ontwerpwerkzaamheden. Denk hierbij aan de herinrichting van de openbare ruimte tot het ontwerpen en uitvoeren van klein- en grootschalige UAV-GC en bouwteam projecten.

Vanaf de start ben jij de aanjager in het web in deze trajecten door onder andere het doen van acquisitie, opvolgen van leads bij bestaande en nieuwe klanten en een netwerk op te bouwen. Zodra de opdracht gegund is zorg jij voor het uitzetten van de opdracht binnen de juiste afdelingen waarbij je uiteraard zelf de opdrachten voor de afdeling Geodata & Monitoring beetpakt. Uiteraard doe je dit niet helemaal alleen, maar je kan de expertise van je collega’s zoals onze bedrijfsleider, vestigingsmanager en teamleiders van geheel Unihorn inzetten wanneer dit nodig is.

Verder gaat onze huidige teamleider, Hans, met een aantal jaar pensioen en hij zou heel graag de komende jaren willen besteden om een opvolger te mogen inwerken voor zijn fantastische team. Dan kan Hans met een gerust hart met pensioen en heb jij een mooie uitdaging in het vizier. Wij zeggen een WIN – WIN situatie!

Functie-eisen

Van de projectleider verwachten wij, dat je daadkrachtig en proactief bent. Verder ben je een zelfstarter die het leuk vindt om zichzelf te ontwikkelen naar terzijde tijd Teamleider. Hierbij verwachten wij dat iemand die een commerciële inslag heeft, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft nauwkeuring werkt én staat voor zijn team. Verder;

  • Heb je ervaring in een leidinggevende rol.
  • Heb je kennis van trillingmeters, geluidsmeters en automatisch monitoren.
  • Word je enthousiast van commercie en om als sparringpartner te fungeren voor opdrachtgevers.
  • Heb je naast je ervaring binnen de Geodata & Monitoring ook interesse in de ontwerpfase
  • Heb je kennis van diverse contractvormen.
  • Bereid om onze verschillende locaties te bezoeken en samen te werken met je collega’s van de vestigingen in Capelle aan den IJssel, Medemblik, Oldenzaal en onze steunpunten in Leeuwarden en Breda;.
  • Ben je woonachtig onder de rivieren in Zuid-Nederland

Aanbod

Wie goed werk levert, wordt goed beloond. Dat is ons uitgangspunt. Daarom bieden we je een jaarcontract met uitstekende arbeidsvoorwaarden: jouw salaris ligt tussen de 3852 euro en 6267 euro, betaald in 13 periodes. Je ontvangt een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage, 43 vakantiedagen per jaar en uiteraard een leaseauto. Bij verschillende sportscholen in het land kun je korting krijgen op je abonnement. We bieden je daarnaast een collectieve ziektekostenverzekering en een personeelsvoordeelwinkel. Ook gaan we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Unihorn, heeft hiervoor een gestructureerde werkwijze waar je ook zelf aan het stuur zit van je ontwikkeling in een transparant functiehuis.

Inlichtingen

Lisette Stoppelburg Lusse +31 611928932

Sollicitatie

Ben je nieuwsgierig naar de functie van projectleider Geodata & Monitoring met doorgroeimogelijkheden en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Lisette Stoppelenburg-Lusse, senior corporate recruiter, haar telefoonnummer is 06 – 1861 2012. Lisette is ook na werktijd bereikbaar als dit jou beter uitkomt. Ook kun je haar je vragen whatsappen of mailen via lisette.stoppelenburg@strukton.com.

Solliciteren
Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Je kan hiervoor de solliciteerknop gebruiken onder aan deze vacature.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

[cx_apply_button]