Introductie

Er komt een buis van 40 meter aan op onze werf ter reparatie, hij is kapotgegaan tijdens het heien. Gelukkig……is het niet op jouw las :-). Dit is waar jij als ijzerwerker/lasser in actie komt! De buis zal gerepareerd moeten worden zodat de jongens in het veld weer verder kunnen met goed materieel. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, je komt te werken in een klein en hecht team met zeer betrokken collega’s. En alsof dat nog niet genoeg is staat hier ook nog een goede financiële beloning tegenover. Is dit iets voor jou?

Organisatie

Terracon is gespecialiseerd in funderingstechnieken, in Nederland en ver daarbuiten. Werken worden uitgevoerd door ons ervaren en bekwaam personeel met modern materieel en uitgebreide knowhow. Velen werken al jaren bij Terracon en zijn daardoor oplossingsgericht. De combinatie van kennis en ervaring maakt Terracon Funderingstechniek tot een specialist op het gebied van funderingen. Terracon Spezialtiefbau GMBH, gevestigd in Berlijn, voert funderingswerkzaamheden in Duitsland uit terwijl Terracon International BV projecten uitvoert in alle landen buiten de Benelux en Duitsland.

Functie

Als ijzerwerker/lasser bij Terracon Molhoek Beheer is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je iets aan het repareren, het andere moment ben je iets nieuws aan het bedenken en maken. Van klein werk tot groot werk, van een M10 boutje tot een HEB1000 frame. Best een afwisselende functie dus. Jij houdt van grof staal, van 8mm of dikker, waarbij je niet alleen het ijzerwerk doet maar je last je eigen werk ook af. Voor het lassen van de buizen maken wij onder andere gebruik van een poederdek lasmachine.

Samen met jouw collega’s ben jij ervoor verantwoordelijk dat de heiers hun werk kunnen uitvoeren. Maar je denkt ook mee over hoe we onszelf kunnen verbeteren, makkelijker kunnen maken en waardoor materieel bijvoorbeeld minder snel kapotgaan. Het verantwoordelijkheidsgevoel binnen ons team is groot en we hebben hart voor de zaak. Als het werk stilligt kost dat veel geld, dus dat gaan we met z’n allen oplossen. Het kan daardoor voorkomen dat je ook weleens een half uurtje of langer door moet werken. Maar als het dan gelukt is om alles af te krijgen zijn we trots op het werk. Tussen al dat harde werk door moet er ook gelachen kunnen worden natuurlijk, daarom is het ook belangrijk dat je tegen een geintje kunt!

Het team bestaat uit 10 collega’s met ieder zijn eigen taak. Het lasteam bestaat uit 2 personen.

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op onze werf in Nieuwendijk, maar je zal ook af en toe op onze projectlocaties moeten werken om ter plekke het materieel te repareren (+/- 20 keer per jaar).

Functie-eisen

Jij hebt hopelijk geen last van een ochtendhumeur, want jouw werkdagen beginnen even voor zevenen ’s ochtends. We starten samen met een bak koffie, daarna deel jij afhankelijk van de planning jouw werkdag in en ga je aan de slag. Veiligheid is jouw hoogste prioriteit en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed zelfstandig werken en wij houden van collega’s die van aanpakken weten, dus jij gaat niet zitten wachten op instructies.

Oh ja, niet te vergeten… hopelijk lust je wel friet, want vrijdag is het bij ons frietdag!

Verder:

  • heb je een aantal jaar werkervaring opgedaan, bijvoorbeeld als scheepsmetaalbewerker of ijzerwerker;
  • kan je CO2- en Elektrode lassen
  • Certificaten niet vereist, die kan je via ons behalen
  • beschik je over een rijbewijs B
  • heb je beheersing van de Nederlandse taal
  • ben je wanneer nodig flexibel wat betreft werktijden

Aanbod

Naast een goede sfeer onder collega’s, is er ruimte voor het behalen van certificaten, ontwikkeling en groei. Jij krijgt een ervaren collega naast je die jou helpt waar nodig. Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris tussen de 2700 en 3200 euro per 4 weken, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 48 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week).

Sollicitatie

Ben je nieuwsgierig naar de functie van ijzerwerker/lasser en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Lisette Stoppelenburg-Lusse, corporate recruiter. Haar telefoonnummer is (06) 18 61 20 12. Lisette is elke werkdag tot 21:00 uur bereikbaar. Ook kun je haar je vragen mailen lisette.stoppelenburg@strukton.com of whatsappen.

Solliciteren
Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Gebruik hiervoor de solliciteerknop onder aan deze vacature.

Acquisitie
Bij Terracon – Molhoek Beheer BV houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

[cx_apply_button]