Vloeistofdichte vloer op PPE terrein

SMT Betontechniek heeft een indrukwekkende vloeistofdichte voorziening van maar liefst 700 m2 gerealiseerd op het terrein van een industriële opdrachtgever.

In het proces zijn we grondig te werk gegaan. We hebben ankers uit de ondergrond verwijderd en ondersabelingen aangebracht om een solide basis te creëren. Daarnaast hebben we scheuren zorgvuldig afgedicht met een chemisch bestendige kit van Sika, waardoor duurzaamheid en veiligheid gewaarborgd zijn.

Onze vakmensen hebben de vloer vervolgens met geavanceerde schuurmachines stofarm geschuurd. De schuurmachines zijn uitgerust met stofafzuiging voor een optimale werkomgeving. Daarna hebben we een schraapvloer aangebracht om eventuele oneffenheden te egaliseren.

Om de vloeistofdichtheid te waarborgen, hebben we gebruikgemaakt van een geavanceerd twee laags chemisch bestendig coatingsysteem van Grouttech. Na het uitharden van de coating hebben we de vloer laten inspecteren door Haukes B.V. Na inspectie heeft de vloer het certificaat van vloeistofdichtheid gekregen.

Dit project is een uitstekend voorbeeld van ons streven naar hoogwaardige kwaliteit en duurzame oplossingen. We willen onze gewaardeerde partners en teamleden bedanken voor hun inzet en expertise.

Meer weten over dit project?

John de Gram

Betonspecialist


0621565156

Benieuwd naar alle andere projecten van SMT Betontechniek?

Wij werken voortdurend aan nieuwe projecten om actief bij te dragen aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving.

Ontdek Onze Projecten

Betonpreventie Brug Parkstrook Vleuterweide

SMT Betontechniek heeft alles in huis om schade in ondergronden en beton te voorkomen en de levensduur te verlengen.

In Vleuten heeft SMT Betontechniek (voorheen bekend als Tensa) bij de Brug Vleuterweide het verkeersbrugdek afgewerkt. Het geheel is voorzien van een epoxy slijtlaag en is vervolgens ingestrooid met grove korrel.

Bij een slijtlaag brengen we een conserveringslaag aan op asfalt of beton om scheurtjes en oneffenheden te dichten. Meestal bestaat deze laag uit een onderlaag van bitumen of Epoxy, welke met fijn split wordt ingestrooid. Dit om de ondergrond te beschermen tegen weersinvloeden of zoutindringing. Denk bij coatings aan een afwerkingslaag om bijvoorbeeld beton van een bescherming te voorzien.

De epoxy slijtlaag wordt ingestrooid met grove korrel.

Benieuwd naar alle andere projecten van SMT Betontechniek?

Wij werken voortdurend aan nieuwe projecten om actief bij te dragen aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving

Ontdek onze projecten

Chemisch resistente gietvloer

Wij hebben voor Alfa Laval in Breda een gietvloer aangebracht naar wens van de opdrachtgever. Chemische resistentie en kleur waren hierbij belangrijke aspecten.

De werkzaamheden zijn binnen een zo kort mogelijke doorlooptijd uitgevoerd om het lopende bedrijfsproces zo min mogelijk te verstoren.

Benieuwd naar alle andere projecten van SMT Betontechniek?

Wij werken voortdurend aan nieuwe projecten om actief bij te dragen aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving

Ontdek onze projecten